Masaüstü Siteye Geç

DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer

DJI
Stok Yok
2.600,00 TL
Havale İndirimli fiyatı 2.574,00 TL
Marka: DJI
Stok Kodu: ACFHRX37

DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer

Dji Ronin-SC Gimbal Stabilizer
 
Maximum Taşıma Kapasitesi : 2.2Kg
 
Hafif tasarımı ve üstün dengeleme özelliği ile Ronin-SC, aynasız kameralar için 3 eksenli bir dengeleyicidir ve kullanıcıların kolaylıkla profesyonel görüntüler oluşturmasını sağlar.
 
 

 
Hafif ve Kompakt
 
Neredeyse her durumda film yapımcıları ve içerik yaratıcıları için fırsatlar sunan Ronin-SC, her yere gitmek için inşa edildi. Magnezyum ve alüminyum yapı, yüksek mukavemetli kompozit malzemelerle birlikte sadece 1,1 kg'da sağlam performans sağlar. Modüler, hızlı kurulum tasarımıyla Ronin-SC sınırlı alanlarda rahatça paketlenebilir ve kolaylıkla taşınabilir.
 

Büyük Uyumluluk

Ronin-SC, sıkı performans standartlarını karşılarken aynı zamanda geniş bir kamera ve lens yelpazesini de destekler. Yine yumuşak ve sinematik bir çekim elde ederken, 2,0 kg'lık bir taşıma yükünü desteklemek için titizlikle test edilmiştir. Obtüratör ve odak için sezgisel ve kullanıcı dostu kontroller çoğu kamera markası için de mevcuttur.

Ronin SC Hangi Kamera ve Lensler ile  Uyumludur : Liste için Tıklayınız  PDF


 

Dinamik Kararlılık

Aksiyon dolu sahnelerde bile, Ronin-SC mükemmel bir denge sağlıyor. Spor modu, stabilizasyonu sürdürmeye devam ederken her bir eksenin hassasiyetini arttırır, Ronin-SC'yi hızlı takiplerde, ani hareketlerde ve hatta yöndeki değişikliklerde daha etkili hale getirir.

 



 

Engelsiz Rulo Eksen Kolu

Yenilikçi bir çerçeve, kamera yükünü dönme ekseninin üzerine yükselterek kameranın dahili ekranını engellemekten kurtarır. DJI bu konsepti tanıttıktan sonra, el tipi gimbal endüstrisi boyunca benimsendi.

 

Sınırsız Pan Ekseni

Pan ekseni, kamerayı daha iddialı çekimler için serbest bırakarak sürekli harekete izin verir. Sonsuz 360 ° rulo gibi seçenekler, film yapımcılarının tamamen benzersiz çekimler yapmasını sağlar.

 

Her Ayrıntıya Kontrol

Her gerekli kontrol için düğmelere ve tetiklere kolayca erişebilirsiniz. Genişletilmiş bir batarya tutuşu uzun tutmayı daha kolay ve kaymaya karşı koruyarak gün boyunca anları yakalamanızı sağlar.

 

 

 ronin sc fiyatı


Otomatik Özellikler

Ronin-SC, hayal gücünüzü serbest bırakmak için gelişmiş yakalama özellikleri sunar.

 

ronin SC fiyatı ve özellikleri inceleme
 
Panorama
 
Düzgün, otomatik hareket kontrolü, eşsiz kalite ve hassasiyetle panoramalar oluşturmanıza olanak sağlar.
 
Hızlandırılmış
 
Günbatımını ve çiçek açan çiçekleri sabit bir çerçevede yakalayarak, zamanın geçişini nihai hikaye anlatım aracınız yapın.
 
Motionlapse
 
Düzgün gimbal hareketi, timelapse'ınıza çekici bir öğe ekler.
 
Hareket kontrolü
 
İhtiyacınız olduğunda istediğiniz kareyi tam olarak tekrarlamak için bir kamera hareketi yolu oluşturun.

ActiveTrack 3.0

ActiveTrack teknolojisi ilk defa Ronin serisine ulaşmıştır. Kameranın üzerine monte edilen bir akıllı telefon, Ronin uygulaması ve Ronin-SC, her zaman pürüzsüz, kesin bir yalpalama hareketi elde etmek için sorunsuz bir şekilde birlikte çalışır ve vizyonunuza uyan çekimi oluşturmaya daha fazla odaklanmanızı sağlar.


 

Mobil'i Zorla

Ronin-SC, Force Pro kamera hareket kontrol sisteminin uygulama tabanlı bir sürümü olan Force Mobile'ı tanıttı. Akıllı telefonunuzu yana yatırıp döndürerek kullanıcılar, içgüdüsel bir hisle akıcı, etkileyici bir çekim sunarak ultra düşük gecikmeyle gimbal'ı kontrol edebilir.

 

 


 

 

Ronin App

Ronin uygulaması, Ronin-SC'yi profesyonel ve kullanımı kolay yapan daha iyi bir kullanıcı deneyimi için de geliştirilmiştir. Düzen, önceden ayarlanmış senaryolara daha hızlı erişim sağlayacak şekilde geliştirilmiştir ve ayrıca kullanıcıların el gimbalında ustalık kazanmalarına yardımcı olacak öğreticilerle birlikte bir kamera dengeleme kılavuzu da ekledik. Bu uygulama aynı zamanda, film yapımcılarını harika çekimler yapmakta serbest bırakan, donanım ayarını en aza indirir.

 

 

Güvenlik Özellikleriyle Basit Kurulum

Her koldaki eksen kilitleri daha hızlı saklama ve bireysel eksen dengeleme sağlar. Hızlı Açma Plakası, anında yeniden montaj için mükemmel kamera konumunu ezberlemek için bir konumlandırma bloğu içerir. Gücü keserken, motorlar kademeli olarak gimbalın gücünü keserek, çekiminizin sizi nereye götürürse götü

Önerileriniz

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Yorum Yazın

Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız.
İlk yorumu siz yapın.

Benzer Ürünler

Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo

500 TL üzeri alışverişte ücretsiz kargo

Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri

Tüm sorunlarınız için size özel temsilci

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

En uygun fiyatlarla alışveriş imkanı

Güvenli Alışveriş

Güvenli Alışveriş

SSL sertifikası ile bilgileriniz güvende